A Moly.hu könyves közösségi oldal népszerűsítése:

Sokan mondják, hogy a moly.hu (főleg az üzenőfal frissülésének szisztémája miatt) erősen addiktív oldal, de én azt mondom, szarni bele, mindenki regisztráljon, próbálja ki, és ha kicsit beleszokott, már el tudja majd dönteni, hogy van-e annyi ideje a gép előtt, amennyit az oldal rendszeres használata megkíván.

Íme az érveim:

1. Ki tudjátok rakni fácséra, hogy épp mit olvastok, és az menő.

2. Sok-sok különböző életkorú, foglalkozású és beállítottságú embert, rengetegféle hozzáállást és véleményt ismerhettek meg (embereket alkalomadtán személyesen is), és  intelligens, parlamentáris keretek közt érvelve egyre többet tudhattok meg arról, mi is az az irodalom, és mi egy-egy könyvben az érték (vagy épp a hiba).

És ami a legfontosabb:

3. Rengeteg különféle könyvet ismerhettek meg hipp-hopp, amikről amúgy sosem hallanátok, max. ha napi rendszerességgel órákat töltenétek könyves blogokon, vagy napokig nézelődnétek könyvesboltokban, könyvtárakban.
Tehát a moly nem csak növeli az olvasási hajlandóságot és pallérozza az ízlésvilágot, de tágítja az érdeklődési kört, nyitottabb befogadóvá is tesz.

Köszönöm a figyelmet!

Ja, az "olvassunk közösen XY-tól" jellegű eseményekkel (újabb nevükön kihívásokkal) nagyon vigyázzatok, frankó közösségi élményekhez juttathatnak és sok alapkönyvet tudtok velük bepótolni, szóval foltozgatják az olvasottságotokat, de ha túl sok ilyenen vesztek részt, akkor gecire befolyásolják, hogy mikor mit olvass, az pedig nem olyan jó:)

A bejegyzés trackback címe:

https://petikekonyvtara.blog.hu/api/trackback/id/tr603106853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása