Peti_bácsi 2010.05.02. 23:07

Mellékesen #5

Mellékesen kiolvastam L. Frank Baum híres (és ezt kevesen tudják) 14 részes könyvsorozatának nyitódarabját, az Oz, a nagy varázslót (avagy írják néha Óz-nak is, illetve megjelent Óz, a csodák csodája címen is állítólag - ami ugye a film címe).
Nem akarok rá túl sok karaktert pazarolni (Natasha amúgy is frankón kielemzi a sorozatot), talán elég annyi, hogy végül is egy jó élmény volt (már hogy így, 23 évesen is), csak stílusában talán kissé túl szófukar és tömör, meg persze az én koromban kicsit naívnak hat néhol, de annyira azért nem, hogy az összkép szempontjából zavaró legyen.
Abszolút adható kis kötet, na, és majd beleolvasok a többi részébe is, ha kezembe kerül (itt, a mukahelyemen még a második rész van meg, ha jól láttam).

Ui.: a borító azért nem épp a legkellemesebb:)

A bejegyzés trackback címe:

https://petikekonyvtara.blog.hu/api/trackback/id/tr451969940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása