Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Varázsfuvola punk változata? Még csak az se. (pedig a Könyvjelző magazinban és a literán ez volt olvasható)
Egyetértek Pável véleményével, tényleg visszalépés ez a regény a Lipót után. Persze a doktor úrra jellemzően kibaszott beteg, pornográf és hagymázas, kíméletlenül röhög a nyomoron, a halálon és a szenvedésen, de valahogy mintha össze lenne csapva: a cselekmény kevés, a színvonal ingadozó (pl. ilyen olcsó poénok, hogy „nulla-hulla” vagy a végtagok nélküli nőnek: „Csókolom a kezedet. Vagy bocs, mivel az nincs, akkor az orcádat.” stb.), és hát sok helyen feleslegesen magyarázta túl, szócsépel, lett volna még mit húzni rajta.
Hát doktor úr, ez így most csak 3-as, akkor, kérlek, add ide még az egyik karodat, és a kis farkadat, kérlek szépen, jó?:)

(gy.k.: Karcsi a hentes. Az író úr zenekara, a Tudósok egyébként április 23-án ünnepli fennállásának 25. évfordulóját az A38-on, mely alkalom egyben kiállítás, és az új – ezúttal önéletrajzi - Máriás-könyv bemutatója is lesz állítólag)

A könyv leírása:

  Szabadkőműves szex / drMáriás. - Budapest : Noran, 2010. - 190 p. ; 20 cm
ISBN 978-963-283-040-7 kötött

A bejegyzés trackback címe:

https://petikekonyvtara.blog.hu/api/trackback/id/tr732791273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása